duminică, 8 noiembrie 2009

Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd

4 comentarii:

Dan Ioanitescu spunea...

Draga Sorine,
Succes cu noul tau proiect!
Asa idee de buna de blog, n-am mai vazut! Parol!
Nu-i rau! Si daca tot ai inceput... fa o sectiune folcloristica pentru romanii de pretutindeni dar si pentru strainii care aterizeaza la-ntamplare pe bllogul acesta. Sa auda si ei o doina, o geampara, o ciocarlie, o sarba, o ciuleandra, chiar si-un ceardas... Frumos! Felicitari!

SOmeONE spunea...

Asta este "versiunea beta", proiectul il aveam de mult si am zis sa il pun in pagina caci asa se observa mai usor carentele. Iti multumesc pentru sugestii si mai astept. Am sa instalez o sofa comoda pe undeva, asa fel ca cine are timp de o pauza sa vina sa se aseze si sa butoneze tonomatul, dupa care sa isi poata relua mai senin activitatile. Muzica are acest dar...
Cafea nu pot sa va ofer, putin din zgarcenie (the friends knows wy), putin din cauza limitelor virtualului. Intr-o zi poate o rezolvam si pe asta, cea cu virtualul caci cealalta se pare ca e incurabila... :) Enjoy!

Light spunea...

Multam de tonomat. Spuneai ceva despre sofa, vezi sa nu fie de la second hand,as vrea una noutza, cat mai scumpa, mi-ar astampara setea aristocrata :)
Cealalta pare incurabila zici ? Numa' moartea e incurabila, in rest, toate se rezolva, mai nou, afla ca muncesc in laborator pe branci, pentru vaccinul contra "zgarceniei"...:) My pleasure !

SOmeONE spunea...

Da' ... costa mult vaccinu' ??...

Trimiteți un comentariu

I now that's a cool one. Basically, it's the reason because i posted it. :P